Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Муніципальна варта

Четвер, 14 грудня 2017, 14:05

Через стан евакуаторів у Львові керівник Муніципальної варти звільнив підлеглого

Муніципальна варта

Начальника відділу евакуації транспортних засобів підприємства  звільнили через неналежно організовану роботу евакуаторів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛКП «Муніципальна варта» Роман Хом’як, керівника відділу евакуації транспортних засобів цього підприємства було звільнено через неправильно організований процес, що стосувався готовності евакуаторів до роботи.

«Учора зранку мала початися активна робота по евакуації транспортних засобів з вулиць, де паркування заборонено. Зранку при прямій перевірці я побачив, що готовність і робота евакуаторів не була організована належним чином. Тому керівника відділу евакуації транспортних засобів було відсторонено від роботи», – зазначив Роман Хом’як.

Нагадаємо, під час сесії Львівської міської ради 7 грудня депутати затвердили перелік вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено.

Відтак, на 22 вулицях Львова працюватимуть евакуатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.