Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аварійний балкон

Четвер, 14 грудня 2017, 14:16

У Львові частина балкону впала на 18-річну дівчину

аварійний балкон

Дівчину із струсом головного мозку госпіталізували до лікарні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні у Львові на вул. Шевченка, 4а через падіння фрагменту балкону розміром 10 кв.см постраждала 18-річна дівчина, мешканка міста Комарне Городоцького району.

Дівчину з діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку, госпіталізували до Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Як пояснила голова Шевченківської РА Надія Банах, завтра адміністрація замовить вишку, щоб усунути з балкону усі навислі елементи, які можуть бути небезпечними.

Також наступного року у міськраді розглядатимуть можливість проведення ремонту балкону, оскільки будинок є пам’яткою архітектури.

«Житловий будинок на вул. Шевченка, 4 є у комунальній власності, однак балкони належать власникам квартир, тобто є у приватній власності», – зазначила Надія Банах.

Нагадаємо, станом на березень у Львові нарахували більше 280 аварійних балконів. У Шевченківському районі цього року було заплановано відремонтувати 45 аварійних балконів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.