Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 19 грудня 2017, 09:50

На Львівщині у подружжя педагогів вилучили наркотиків на чверть мільйона гривень

наркотики

Двоє вчителів налагодили канал постачання наркотиків і психотропів із Євросоюзу та реалізовували їх в Україні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили зловмисників, мешканців Львівської області, які налагодили канал постачання з країн Євросоюзу та подальшої реалізації в Україні наркотиків і психотропів.

Як з’ясували поліцейські, наркодилерами виявилися вчителі середньої школи. Один із педагогів викладав основи безпеки життєдіяльності та історію, а інший – англійську мову.

Оперативники вилучили в подружжя 100 г амфетаміну, 0,5 л опію ацетильованого та 100 г опію екстракційного, понад 100 пігулок наркотичного лікарського засобу «Subutex» і 57 флаконів лікарського засобу «Тропікамід», а також понад 150 пігулок лікарського засобу з вмістом прекурсору «псевдоефедрин» (його використовують для виготовлення метамфетаміну).

За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає понад 250 тисяч гривень.

Наразі чоловіка і жінку заарештовано. Слідчі інкримінують затриманим протиправні дії, пов’язані зі збутом наркотиків і психотропів (ч. 3 ст. 307 КК України). За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.