Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скрін-шот із відео патрульних

патрульна поліція Львова

Вівторок, 19 грудня 2017, 12:18

На Сихові водійка прокляла патрульних за виписаний штраф

скрін-шот із відео патрульних

Жінка припаркувала авто на місці для людей з інвалідністю.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Вчора ввечері, близько 21:00 год., на проспекті Червоної Калини біля супермаркету "Сільпо" патрульні помітили автомобіль Ford Fiesta, який стояв на місці для людей з інвалідністю і не мав жодних наліпок, які б дозволяли це.

До машини підійшла жінка, яку інспектори попросили пред'явити підтверджуючі документи, однак в неї їх не було. 

"Манера спілкування жінки одразу перейшла в агресивний тон. Вона постійно намагалася образити патрульних. Згодом жінка сказала інспектору: "Я Вам хочу сказати одне, щоби Ваші діти подарунків не мали ніколи". Коли патрульний зазначив, що у нього не має дітей, громадянка вирішила на сказаному не зупинятися: "І не буде, і не буде (дітей)", – йдеться у повідомленні патрульних.

Порушниця постійно повторювала, що вона не розгледіла розмітки хоч і стояла під знаком 5.38 (Місце для стоянки) з табличкою 7.17 (Інвалід) - це означає, що тут стоянка лише для людей з інвалідністю. Жінка отримала максимальний штраф за таке порушення – 1700 гривень.

Патрульна поліція опублікувала відео, на якому водійка-порушниця ображала і проклинала інспекторів:

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.