Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТРЦ «Victoria Gardens»

Середа, 20 грудня 2017, 10:56

Правоохоронці затримали підозрюваного у організації рейдерського захоплення ТРЦ «Victoria Gardens»

ТРЦ «Victoria Gardens»

Сьогодні о 14.00 год Залізничний суд Львова повинен визначити запобіжний захід підозрюваному в організації рейдерского захоплення ТРЦ «Victoria Gardens».

Про це Варіантам повідомили джерела, наближені до правоохоронних органів.

Громадянина Туреччини, екс-директора ТОВ "Фенікс-Капітал", було затримано вчора, 19 грудня, у Києві та доставлено до Львова.

Останньому пред’явлено підозру у розкраданні майна ТРЦ "Victoria Gardens" на суму понад 8 млн грн.

Нагадаємо, у жовтні Львівський апеляційний господарський суд  відмовив у задоволенні апеляційної скарги Петра Бігуна на рішення господарського суду Львівської області від 27 липня, яким визнано недійсним рішення, оформлене протоколом Загальних зборів ТОВ "Фенікс-Капітал" від 21 червня 2017 року.

За фактом підроблення документів, на підставі яких планувалось здійснити рейдерське захоплення,  в Україні і в Туреччині були порушені кримінальні провадження.

У Туреччині правоохоронці затримали спільників Оджаклі Айтача, а його самого оголосили в розшук.

Нагадаємо, ТРЦ "Victoria Garden" належить ТзОВ "Фенікс-Капітал". Власником останнього є компанія "Ґлобкон Лімітед", (Англія та Уельс), заснована громадянами Туреччини Бураком Башлілару та Хазінедароглом Юміт Сюлейманом.

ТРЦ "Victoria Gardens" – найбільший торгово-розважальний комплекс Західної України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.