Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

снігоприбиральна техніка

Середа, 20 грудня 2017, 11:38

У Львові вночі та зранку прибирало 26 одиниць снігоочисної техніки

снігоприбиральна техніка

Зранку працювали у Львові 26 машин для прибирання снігу, 297 робітників та використано 253 м³ піско-соляної суміші.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

З 20:00 години 19 грудня і до 06:00 години 20 грудня Львів розчищали від снігу 5 тракторів, 4 навантажувачі та 17 піскорозкидувачів. Найбільше техніки працювало у Шевченківському та Личаківскому районах. Загалом було використано 253 м³ піско-соляної суміші. Також працювало 297 двірників.

Відслідковувати роботу снігоприбиральної техніки можна он-лайн.

Зауважимо, що 141 одиниця техніки буде задіяна для прибирання міста в зимовий період. З них 120 одиниць – це техніка шляхо-ремонтних підприємств районів, 21 одиниця – це техніка приватного підприємства, що є у Сихівському районі.

Зазначимо, цього року закуплено нову техніку: 5 піскорозкидувачів МАЗів і 2 тракторці. На це було виділено 10 млн. грн. На нову техніку встановили GPS-трекери. Закуплено 15 тис. м³ піскосуміші. Частина її є на базі в ШРП, решта буде довозитися. Окремо ще закуплено сіль, для додавання в піскосуміш.

Нагадаємо, що насьогодні у Львові та області синоптики прогнозують сніги та ожеледицю, тому водіїв закликають бути обережними на дорозі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.