Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Середа, 20 грудня 2017, 11:50

У Кротошині вбили 45-річного чоловіка

поліція

Під місцевим магазином виявили тіло 45-річного кротошинця, на голові якого була травма, спричинена важким тупим предметом.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, близько 21:30 год., у Пустомитівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Кротошин неподалік магазину «Два куми» лежить тіло чоловіка без ознак життя.

Як встановили правоохоронці, загиблий виявився 45-річним місцевим мешканцем. На голові у нього виявили травму, спричинену важким тупим предметом.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі проводиться досудове розслідування.

Поліцейські просять всіх, хто був очевидцем подій, або володіє будь-якою інформацію щодо загибелі чоловіка, зголоситись у Пустомитівський відділ поліції або на оперативну лінію 102.

Також правоохоронців закликають водіїв, котрі у період з 20:00 до 21:30 год. проїжджали біля магазину «Два куми» у селі Кротошин Пустомитівського району з увімкненими відеореєстраторами, звернутись у поліцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.