Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дороги Львівщини

Четвер, 21 грудня 2017, 13:06

Майже 80% доріг Львівщини потребують ремонту

дороги Львівщини

Цьгооріч у області відремонтували лише 600 км аварійних доріг.

Про це сьогодні під час позачергової сесії Львівської обласної ради повідомив Роман Филипів, передає кореспондент Варіантів.

За його словами, протяжність доріг загального користування на Львівщині становить 8300 км. І 70-80% з них сьогодні потребують ремонту.

"Цього року ми відремонтували 600 км доріг на Львівщині. Загалом протягом останніх кількох років вдалося відремонтувати близько 1300 км. Та нам ще є над чим працювати", – розповів Роман Филипів.

Нагадаємо, на початку грудня Львівська облрада затвердила Програму розвитку мережі та утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018-2020 роки.

Згідно з нею, зп 325 млн грн в області планують відремонтувати дороги загального користування, дороги і вулиці комунальної власності, встановлення світлофорів, облаштування відеонагляду та освітлення аварійно-небезпечних ділянок на дорогах загального користування. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.