Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гірняк володимир

Середа, 27 грудня 2017, 10:41

Фракція «Громадянська позиція» у Львівській облраді відзвітувала за роботу у 2017 році

гірняк володимир

Депутати Львівської облради, члени фракції «Громадянська позиція» провели зустріч з громадськістю та пресою Львова, на якій відзвітувались за роботу у 2017 році.

Заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк наголосив, що всі досягнення партійців стали можливими завдяки тому, що в облраді утворилась депутатська більшість, яка дозволяє ухвалювати рішення, важливі для громади області.

«Хочу наголосити, що представлений звіт – це робота великої команди людей. Одна фракція в тій чи іншій раді сама нічого зробити не може. Треба мати підтримку колег. А для цього треба мати правильні і актуальні ідеї, які будуть імпонувати усім. Ми намагаємось так і чинити. Нинішній звіт – це своєрідні окремі акценти щоденної діяльності кожного із наших депутатів. Ми намагались виокремити найголовніше», – зазначив Гірняк.

Володимир Гірняк серед партійних ініціатив, які були підтримані облрадою, виокремив вирішення питання закриття Російського культурного центру у Львові й створення у звільненому приміщенні «Будинку воїнів», який буде відкрито у жовтні 2018 року, звернення облради щодо внесення змін до закону про те, щоб офіційно зазначати в назві УПЦ приналежність до Московського патріархату, поповнення бюджету розвитку області на понад 110 млн. грн. за рахунок оптимізації роботи комунальних закладів облради, ефективний продаж комунального майна, за рахунок чого вдалось віднайти кошти на добудову перинатального центру у Львові.

Голова фракції "Громадянська позиція" у облраді Уляна Дорош та інші депутати зазначили, що найбільше у своїй діяльності концентрувалися на розвитку соціальної інфраструктури як власних округів, так і загалом: підтримка мікропроектів, ремонти доріг, освітлення, облаштування дитмайданчиків та амбулаторій, а також – допомога воїнам АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.