Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Сидорович

Четвер, 28 грудня 2017, 10:53

Садовий втретє призначив Сидоровича директором комунального підприємства

Михайло Сидорович

Михайла Сидоровича призначено на посаду директора ЛКП "Рембуд".

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Нового директора працівникам підприємства представив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

"Михайло Сидорович має досвід кризового менеджера, який вміє піднімати підприємство з нуля. Для Львова зараз є важливим вирішення проблеми з будівництвом житла, промислових об’єктів, соціальних об’єктів для міста тощо. На базі ЛКП "Рембуд" ми вбачаємо створення потужного будівельно-ремонтного підприємства зі своєю проектною групою, з групою фахівців. Це те підприємство, яке має стати генпідрядником для будівництва соціальних об’єктів, житла та інших будь-яких об’єктів для міста.

Отож, ми хочемо на базі ЛКП "Рембуд" створити будівельно-ремонтне підприємство і ми не бачимо кращої кандидатури, ніж Михайло Сидорович, який очолить це підприємство", – зазначив Сергій Бабак. З травня 2015 року керівником ЛКП "Рембуд" був Віктор Писаренко.

Додамо, що на посаду директора ЛКП "Львівелектротранс" (яке очолював Михайло Сидорович) призначено  Олега Березу.

Нагадаємо, що до роботи керівником ЛКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович очолював  інше комунальне підприємство "АТП-1". Крмо того він є депутатом Львівської обласної ради.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.