Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

zaxid.net

П'ятниця, 14 вересня 2012, 16:20

Кабмін просять прискорити введення в дію МПП «Нижанковичі-Мальховіце»

Комісія з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради і комісія міжнародної співпраці, промоції та туризму сеймику Підкарпатського воєводства Республіки Польща звернулися до Кабміну України з проханням прискорити введення в дію МПП «Нижанковичі-Мальховіце».

 

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Українські і польські депутати просять Кабмін «якнайшвидше надіслати польській стороні Угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Республіки Польща про створення на українсько-польському кордоні міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Нижанкович-Мальховіце».

Окрім того, комісії погодили звернутися до урядів України та Республіки Польща з проханням під час затвердження державних бюджеті в на 2013 рік передбачити кошти для будівництва пункту пропуску через українсько-польський кордон «Нижанковичі-Мальховіце» та під’їзних шляхів до нього.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.