Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сміттєсортувальна лінія

Середа, 3 січня 2018, 14:47

Малехівська фірма продала Синютці три сміттєсортувальні лінії для полігонів Львівщини

сміттєсортувальна лінія

Львівська ОДА придбала за 16 млн грн три сортувальні лінії для сміттєзвалищ області.

Це було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro.

У грудні 2017 року департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА оголосив та провів закупівлю на 3 лінії для сортування твердих побутових відходів для полігонів Львівської області.

Вартість закупівлі Львівська ОДА встановила у 16 500 000 грн, а самі сортувальні лінії мають бути 2017 року випуску, потужністю не менше 50 тис тонн на рік та продуктивністю – 12-15 тонн ТПВ на годину. 

Участь у закупівлі взяли дві компанії – ТОВ "Хаммель-Україна" та ТОВ "Абітек-Інжиніриг", які запропонували продати сортувальні лінії за 16 420 000 грн та 16 476 000 грн відповідно.

Переможнем тендеру стала фірма ТОВ "Хаммель-Україна".

Вартість однієї лінії становить 5,4 млн грн. У її комплектацію входить бункер для завантаження відходів, три види транспортерів, конвеєр та два сепаратори. Змонтувати все переможець торгів повинен протягом місяця з дня поставки.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТОВ "Хаммель-Україна" зареєстроване в селі Малехів Жовківського району, власником фірми є Василь Кушинський та швейцарська компанія Astoria Capital Group Gmbh.

Займається ТОВ "Хаммель-Україна" діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах; діяльність посередників у торгівлі машинами, промисловим устаткованням, суднами та літаками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.