Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вул. Городоцька, 226 А

Google maps

П'ятниця, 12 січня 2018, 14:50

У Львові "Ріел" зведе ще один житлово-торгівельний комплекс

Вул. Городоцька, 226 А

На вул. Городоцькій, 226-А, що поруч із головним офісом "Київстару" ТзОВ "Ріел-Майно" спорудить комплекс із торговими, офісними, готельними, житловими приміщеннями та багатоповерховим паркінгом.

Сьогодні, 12 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Ріел-Майно" багатофункціонального комплексу з торговими, офісними, готельними, житловими приміщеннями та багатоповерховим паркінгом на вул. Городоцькій, 226-А.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Згідно з проектом рішення, гранично допустима висота нового багатофункціонального комплексу – 45,5 м, а зведуть його на ділянці, площею 0,96 га. Вказана земля розташована відразу поруч із головним офісом "Київстару".

(клікніть для збільшення зображення)

Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, функціональне призначення земель:

зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови (9-16 поверхів), частина земельної ділянки, на якій розміщуються проектовані багатоповерхові житлові будинки; 

зона Г–2 – торгово-ділові зони місцевого значення, частина земельної ділянки, на якій розміщується торгово-офісна будівля;

зона Л-1 – озеленені території (неужитки, СЗЗ, круті схили). 

Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТзОВ "Ріел-Майно" розташоване у Львові на вул. Князя Романа, 18.

Засновниками підприємства є Іво Велента, Юрій Дземінський та Руслан Печенко, який найімовірніше є братом члена виконавчого комітету Львівської міської ради Ореста Печенка.

Зазначимо, сьогодні під час обворення питання про надання містобудівної документації ТзОВ "Ріел-Майно" Орест Печенко не заявляв, що має конфлікт інтересів.

Розмір статутного капіталу ТзОВ "Ріел-Майно" становить 71 572 грн. Основний вид діяльності компанії – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.