Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська політехніка

Понеділок, 15 січня 2018, 11:23

Доценту-хабарнику Львівської політехніки призначили 2 місяці домашнього арешту

Львівська політехніка

50-річному доценту суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із носінням електронного браслета.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівщини.

50-річному доценту одного із львівських вишів Галицький райсуд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із носінням електронного браслета.

Також станом на сьогодні науковцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Йому загрожує до 10 років ув’язнення без права звільнення від кримінальної відповідальності, 3-річне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскація майна.

Нагадаємо, у четвер, 11 січня, 50-річного доцента одного із львівських навчальних закладів затримали у власному кабінеті на отриманні неправомірної вигоди, яку чоловік отримав від студента.

Як повідомляють ЗМІ, мова йде про доцента НУ "Львівська політехніка".

За 370 доларів викладач університету обіцяв безперешкодне складання іспиту і захист диплома. Також під час санкціонованого обшуку у порушника виявили перелік студентів та 21 000 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.