Вже упродовж року ТОВ «ККНК «Технобуд» співпрацює та надає постійну підтримку «Київському міському благодійному фонду «Фудбенк»

Понеділок, 17 вересня 2012, 10:53

19 липня 2012 року «Київський міський благодійний фонд «Фудбенк» («КМБФ «Фудбенк») відзначив річницю своєї діяльності в Україні.

Від початку свого заснування ТОВ «ККНК «Технобуд» (бізнес-напрямок «Щебінь») неодноразово надавало матеріальну та консультативну допомогу благодійній організації. Компанія виділила 50 000 грн на підтримку «Фудбенку» в Україні протягом року. За свій внесок у розвиток фонду, ТОВ «ККНК «Технобуд» отримало лист подяки від Європейської Федерації «Фудбенків».

Товариство було запрошене на презентацію, з нагоди відзначення першої річниці роботи «Київського міського благодійного фонду «Фудбенк». На заході керівництво фонду підбило підсумки своєї діяльності та презентувало план подальшого розвитку. За перший рік свого функціонування в Україні «Фудбенк» взяв шефство над 96 організаціями та налагодив співпрацю з 16 партнерами-донорами. Окрім продуктів харчування на суму 13 318 817 грн. благодійний фонд «Фудбенк» також залучив 467 тис. грн. пожертвувань на розвиток матеріальної бази.

ТОВ «ККНК»Технобуд» і надалі буде сприяти і приймати участь у діяльності Київського міського благодійного фонду «Фудбенк» у рамках корпоративної політики Lafarge.

Про КМБФ «Фудбенк»

Благодійна організація «Київський міський благодійний фонд «Фудбенк» («КМБФ «Фудбенк») – це неприбуткова суспільно корисна непідприємницька організація, основною статутною метою якої є об'єднання зусиль різноманітних організацій, юридичних та фізичних осіб для здійснення благодійних заходів спрямованих на покращення продовольчого забезпечення соціально незахищених верств населення та боротьбу з голодом.

«КМБФ «Фудбенк» було зареєстровано в Україні 05.04.2011 р. за підтримки Європейської Федерації «Фудбенків» (The European Federation of Food Banks (FEBA), яка була створена 1986 року і на сьогоднішній день об'єднує 240 організацій Фудбенк в 21 країні Європи.

Основними донорами «Фудбенку» є підприємства сектору виробництва та реалізації харчових продуктів.

Наразі КМБФ «Фудбенк» успішно співпрацює з 16 компаніями-донорами продовольства, опікуючись 96 благодійними організаціями та установами у 12 регіонах України.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії 

Про «Лафарж» в Україні

«Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. На сьогодні «Лафарж Україна» представлена двома бізнес-напрямками – «Щебінь» (представник ТОВ «ККНК «Технобуд»), до складу якого входять 3 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях і «Цемент» (представник ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії 

Про компанію Lafarge

Lafarge є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2011 році обсяги продажів Lafarge сягнули 15,3 млрд. євро.

Другий рік підряд, Lafarge займає місце в ТОП-10 з 500 компаній, оцінених "Проектом з оприлюднення інформації про викиди вуглецю" (Carbon Disclosure Project), які відзначили стратегію та дії проти глобального потепління.

Розвиваючи свої провідні центри дослідження будівельних матеріалів, Lafarge закладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії

Мітки: Lafarge, ТЕХНОБУД