Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Груник

Вголос

Вівторок, 16 січня 2018, 14:30

Груник більше не керує Львівською залізницею

Іван Груник

Івана Груника звільнено 9 січня.

"Укрзалізниця" у відповіді на запит "Гал-інфо" повідомила причини звільнення директора регіональної філії "Львівська залізниця" Івана Груника.

Як зазначено в повідомленні, перевіркою господарської діяльності регіональної філії "Львівська залізниця" встановлено та зафіксовано зведеним актом порушення фінансової та платіжної дисципліни, втрата і неефективне використання коштів і майна, неналежне ведення бухгалтерського обліку та викривлення даних фінансової звітності у регіональній філії "Львівська залізниця".

На підставі цих фактів наказом ПАТ "Укрзалізниця" від 9 січня 2018 року звільнено директора регіональної філії "Львівська залізниця" Івана Груника.

Призначення директора регіональної філії "Львівська залізниця" вирішуватиметься у відповідності до чинного законодавства та внутрішніх документів публічного акціонерного товариства у визначені терміни, про що буде повідомлено додатково.

Зазначимо, що Іван Груник очолював Львівську залізницю з кінця квітня минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.