Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

світлофор

Середа, 17 січня 2018, 14:31

Через приїзд Порошенка у Львові можуть вимикати світлофори

світлофор

Львівська міська рада звернеться у поліцію, аби завтра при під’зді кортежу Порошенка світлофори у місті вимикали ситуативно на 10 хвилин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 18 січня, із візитом до Львова приїде Петро Порошенко і генерал-губернатор Канади Жулі Пайєтт.

Відтак міська рада звертатиметься в поліцію щодо роботи світлофорів під час приїзду офіційних осіб та наполягатиме на ситуативному, а не кількагодинному призупиненні роботи світлофорів.

"Завтра до Львова заплановано візит офіційних осіб. Тому я би не хотів, щоб завтра були якісь експерименти із роботою світлофорів, які служби організували минулого разу (також під час минулого візиту Порошенка до Львова,  ред.) Коли є візити таких осіб, то пульт управління світлофорами переходить до спеціальних служб. Тому звертатимемося зокрема і до поліції, щоб коли під’їжджає кортеж, то на 10 хв ситуативно відключати світлофори, а не за 3-4 год. та паралізувати місто, унеможливити рух і викликати велике збурення населення. Такі речі є недопустимі", – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомили в ЛКП "Львівавтодор", наразі приписів від поліції про відключення світлофорів на завтра не надходило, світлофори працюють у звичайному режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.