Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

газопостачання

podrobnosti.ua

Вівторок, 23 січня 2018, 13:46

У Львові розповіли, як вберегтися від отруєння чадним газом

газопостачання

Основні правила, які потрібно пам'ятати, щоб не отруїтись чадним газом.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як розповів сьогодні директор департаменту цивільного захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Олександр Харчук, отруєння чадним газом виникають унаслідок неправильної експлуатації газових приладів, приладів для обігріву, самовільного їх облаштування.

"Кожен з нас повинен знати, що перед тим, як користуватися опалювальними та газовими приладами, першочергово потрібно пам’ятати про те, що необхідно перевірити тягу та відчинити двері для доступу повітря. Це прості правила, які можуть зберегти Вам життя", – зазначив Олександр Харчук.

Що необхідно робити для того, аби запобігти отруєнню чадним газом:

Слід регулярно прочищати димові та вентиляційні канали. Це необхідно робити двічі на рік – перед початком опалювального сезону та після закінчення опалювального періоду.

Ще один спосіб аби вберегтися від дії чадного газу – встановлення сигналізаторів загазованості – датчика довибухової концентрації, який зафіксовує високу концентрацію чадного та природного газу.

Зазначимо, у 2017 році на території Львівщини зафіксували 87 випадків отруєння чадним газом. Внаслідок чого постраждали 169 осіб, яких 50 – діти.

А вчора мешканець Львівщини помер внаслідок отруєння чадним газом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.