Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

поліція

Середа, 24 січня 2018, 16:32

На Яворівщині держслужбовці "наварили" майже півмільйона гривень

поліція

На виготовленні проектно-кошторисної документації на будівництво школи у Яворівському районі зловмисники заробили 441 700 грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

На Яворівщині правоохоронці викрили факт розкрадання бюджетних коштів, призначених на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва загальноосвітньої школи. Сума збитків склала 441 700 грн.

Як встановили поліцейські, у межах виконання договору проектна організація впродовж 2010 та 2015 років розробляла проектно-кошторисну документації для будівництва середньої загальноосвітньої школи у Яворівському районі.

Разом із тим встановлено, що розрахунок вартості проекту не відповідав фактично виконаним роботам. Загальне завищення вартості робіт із виготовленню проектної документації становить 441 700 грн.

На даний час будівництво школи так і не розпочали.

Службовим особам, які затверджували акти приймання робіт, з яких двоє є керівниками проектної організації, повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.191 (розкрадання у великих розмірах) КК України, а також ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Їм загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.