Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

стоматологія

doctorzub.com.ua

Четвер, 25 січня 2018, 16:11

У Львові на програму стоматологічної допомоги депутати виділили 18,5 млн грн

стоматологія

Сьогодні депутати Львівської міськради збілишили річний об'єм фінансування програми стоматологічної допомоги із 10,5 млн грн до 18,5 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 25 січня, під час сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та в окремих категорій дорослого населення Львова на 2017-2018 роки. "За" дане рішення проголосували 59 депутатів.

Депутати збільшили фінансове забезпечення програми до 18,5 млн грн, оскільки її виконавцями тепер є три стоматологічні установи. До цього розмір стоматологічної програми становив 10,5 млн грн.

Як зазначено в інформаційній довідці до проекту ухвали, наприкінці 2017 року комунальна 4-та стоматологічна поліклініка перетворилась в комунальне некомерційне підприємство "Стоматологічна поліклініка №4".

Тому тепер виконавцями програми, окрім комунального некомерційного  підприємства "Стоматологічна поліклініка №1" та госпрозрахункової стоматологічної поліклініки м. Львова, є ще й комунальне некомерційне підприємство "Стоматологічна поліклініка №4", яка пройшла процес перетворення.

(клікніть для збільшення зображення)

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.