Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. В. Стуса

Google maps

П'ятниця, 26 січня 2018, 12:33

Львівська міськрада дозволила звести 10-поверхівку на вул. Стуса. Візуалізація

вул. В. Стуса

Мирка Андрій Романович отримав дозвіл на будівництво 9-10-поверхового житлового будиноку на вул. Василя Стуса, 51, 53.

Відповідне рішення сьогодні, 26 січня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво громадянином Миркою Андрієм Романовичем багатоквартирного житлового будинку з вбудованою автостоянкою та громадськими приміщеннями на вул. Василя Стуса, 51, 53.

Згідно з проектом рішення, Мирка Андрій Романович зведе 9-10-поверховий житловий будинок із вбудованою автостоянкою та громадськими приміщеннями на земельних ділянках, площею 0,1 га та 0,0519 га.

Відповідно до публічної кадастрової карти України, вказані земельні ділянки перебувають у приватній власності. Їхнє цільове призначення – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Максимально допустимий відсоток забудови земельних ділянок міськрада встановила 50%.

Зазначимо, раніше на вул. Василя Стуса, 51, 53 знаходилась занедбана будівля. Орієнтовно півроку-рік тому її знесли і згодом розпочали на ділянці земельні роботи, які тривають і до сьогодні.

У проекті рішення вказано, що Мирка Андрій Романович зареєстрований у Львові на вул. Л. Ревуцького. Втім у Єдинимому державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань за Миркою Андрієм Романовичем закріплена інша адреса у Львові, а також вказано, що підприємницька діяльність такої фізичної особи-підприємця припинена.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.