Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Андрій Садовий

Понеділок, 29 січня 2018, 15:15

Львів'яни вимагають від Садового відмовитися від маршруток і перейти на електротранспорт

Андрій Садовий

В електронній петиції, яку має розглянути Львівська міськрада, містяни вимагають відмовитись від "переповнених, брудних та небезпечнихх для життя" маршруток.

Львівська міська рада розгляне електронну петицію щодо відмови від міських маршруток, яку зареєструвала 21 січня Меленчук Анна Володимирівна.

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

Е-петицію під назвою "Вимагаємо відмовитись від маршруток та перейти на електротранспорт і зручні автобуси" підписали 643 людини із 500 необхідних для того, аби міськрада її розглянула.

В петиції авторка вимагає, аби експерти з транспортного планування, львів'яни та приватні перевізники розробили 2-річний план повної відмови Львова від маршрутних таксі з подальшим переходом на тролейбуси, електроавтобуси та автобуси з більшою пасажиромісткістю, які курсуватимуть за чітко визначеним графіком. 

"Вимагаємо забезпечити весь громадський транспорт пандусами та спеціально обладнаними місцями для людей з інвалідністю, встановити електронне табло з часом прибуття транспорту на зупинках. Успішні європейські країни відмовились від маршрутних таксі. Пора і в Україні покінчити з "лихими 90-ми". З якого міста, якщо не зі Львова почати ці зміни? ",  йдеться також у петиції.

Відповідь на електронну петицію Львівська міська рада повинна дати до 27 лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.