Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

річниця виведення військ з Афганістану

Середа, 31 січня 2018, 12:08

Садовий виділив понад 336 тисяч на допомоги воїнам-афганцям

річниця виведення військ з Афганістану

Андрій Садовий виділив матеріальну допомогу львівським військовим, що брали участь у бойових діях в Афганістані.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова №19 від 30 січня.

З нагоди 29-ї річниці виведення радянських військ із Республіки Афганістан міський голова Львова Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету 336 500 грн на виплату матеріальних допомог військовим та родинам загиблих військових, які брали участь у бойових діях.

"Надати з міського бюджету м. Львова одноразову матеріальну допомогу особам, які брали участь у бойових діях на території Республіки Афганістан і є особами з інвалідністю 1-ї, 2-ї, 3-ї груп, та членам сімей загиблих (померлих) осіб, які брали участь у бойових діях на території Республіки Афганістан, на загальну суму 336 500 грн", – йдеться у розпорядженні.

Відтак особи з інвалідністю 1-ї групи отримають по 1000 грн матеріальної допомоги; особам з інвалідністю 2-ї та 3-ї груп виділять по 700 грн допомоги. По 700 грн виділять і членам сімей загиблих осіб, які брали участь у бойових діях на території Республіки Афганістан.

Зазначимо, матеріальну допомогу отримають лише ті військові-афганці та члени їхніх сімей, які є мешканцями Львова, та перебувають на обліку у відділі соціального захисту міськради.

Контроль за виконанням розпорядження поклали на заступника міського голови з гуманітарних питань Галину Слічну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.