Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

ukranews.com

Четвер, 1 лютого 2018, 10:20

За добу на Львівщині згоріло 1,5 га сухостою

пожежа

За вчора на території області виникло 5 пожеж сухостою.

Про це повідомив департамент цивільного захисту населення Львівської ОДА.

Протягом учора, 31 січня, на території Львівщини виникли 5 пожеж в екосистемах. Внаслідок події знищено 1,5 га сухостою.

О 18:35 год. пожежа виникла в с. Угерсько Стрийського району на відкритій території. Вогонь знищив траву і чагарник окремими осередками на площі 0,025 га. Рятувальники ліквідували пожежу о 20:15 год. 

О 22:00 год. пожежа виникла на відкритій території від с. Хлопчиці в напрямку с. Луки Самбірського району. Вогонь знищив траву і чагарник на площі 1,4 га. Пожежу гасили три бригади рятувальників.

О 20:20 год. пожежа виникла на відкритій території с. Великий Любінь Городоцького району. Вогонь знищив траву та чагарник на площі 0,04 га.

О 23:34 год. пожежа виникла на відкритій території с. Рогізно Жидачівського району. Вогонь знищив траву та чагарник на площі 0,02 га.

О 23:52 год. пожежа виникла на відкритій території м. Миколаїв. Вогонь знищив траву та чагарник на площі 0,02 га). 

Нагадаємо, минулоріч у Львівській ОДА заговорили про те, щоб підняти штрафи у 10 разів за самовільне спалювання сухостою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.