Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

комунальна лікарня облради (фото умовне)

Google maps

Четвер, 1 лютого 2018, 13:50

В обласних комунальних медзакладах Львівщини з’являться гендиректори

комунальна лікарня облради (фото умовне)

Конкурс на посаду генерального директора оголосять, в першу чергу, у тих комунальних медзакладах, де сьогодні немає керівників.

У львівських обласних медичних закладах введуть посаду генерального директора.

Про це Варіантам повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк.

"Львівська облрада готує управлінське рішення про введення нової посади "генеральний директор" у медичних закладах. Ця ініціатива вже підтримана двома профільними комісіями. Гендиректор буде мати право підпису, вирішувати кадрові питання та інші питання менеджменту цих закладів",  пояснив Володимир Гірняк. 

На посаду гендиректорів оголосять конкурс, участь в якому можуть приймати також головні лікарі цих закладів. Із гендиректорами планують укладати строкові трудові договори, терміном на 3-5 років.  

"Буде оголошено конкурс на посаду гендиректора, в першу чергу, в закладах, де зараз керівна посада є вакантна. У перспективі керівники всіх комунальних медичних закладів області будуть переведені на строкові контракти від 3 до 5 років", – додав Гірняк.  

Нагадаємо, до мережі комунальних медичних закладів Львівської облради входить 8 лікарень, 6 диспансерів, 1 госпіталь, 1 поліклініка, 2 будинки дитини, 4 санаторії, 1 база, 2 бюро, 14 центрів, 1 бібліотека.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.