Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

Нацполіція Львівщини

Четвер, 1 лютого 2018, 14:25

У Львові затримали посадовця-хабарника міграційної служби

хабар

Посадовець міграційної служби разом зі спільником "вирішували питання" щодо прискореної видачі закордонних біометричних паспортів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у Львові правоохоронці викрили посадовця міграційної служби та посередника, які "вирішували питання" щодо прискореної видачі біометричних паспортів громадян України для виїзду закордон.

Щоб не потрапити в поле зору поліцейських, посадовець міграційної служби використовував для втілення своїх злочинних намірів посередника. Загальна сума одержаної ними неправомірної вигоди становить 24 000 гривень.

Окрім цих грошей, поліцейські виявили та вилучили у посадовця міграційної служби ще майже 14 000 гривень, 3000 доларів та 100 євро, які, ймовірно, були отримані чоловіком за сприяння у "вирішенні" подібних питань.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На зловмисників чекає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років із конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.