Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Бібліотека Стефаника

photo-lviv.in.ua

П'ятниця, 2 лютого 2018, 14:13

На посаду керівника бібліотеки Стефаника претендує два кандидати

Бібліотека Стефаника

Вибори відбудуться 8 лютого.

Про це йдеться на офіційному сайті Львівської національної наукової бібліотеки ім. В.Стефаника.

На посаду генерального директора бібліотеки подали свої кандидатури висунули доктор історичних наук, старший науковий співробітник Львівсько-го відділення Інституту української археографії та джерелознавства ім. М.Грушевського Національної академії наук України Андрій Гречило і кандидат педагогічних наук, виконуючий обов'язки директора бібліотеки Василь Ферштей.

Вибори генерального директора Львівської національної наукової бібліотеки України ім. В.Стефаника відбудуться 8 лютого шляхом таємного голосу-вання під час Зборів колективу наукових працівників бібліотеки. Участь у виборах беруть всі штатні наукові працівники Львівської національної наукової бібліотеки України ім. В.Стефаника.

Нагадаємо, що Національна академія наук оголосила конкурс на заміщення посади генерального директора бібліотеки торік у грудні, після смерті попе-редньої директорки Лариси Крушельницької.

Додамо, що цими днями у бібліотеці тривають зустрічі працівників наукових підрозділів бібліотеки з кандидатами на посаду генерального директора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.