Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЦНАП

Вівторок, 6 лютого 2018, 13:41

Цьогоріч ЦНАПи обіцяють створити у Брюховичах, Винниках та Рудному

ЦНАП

Створити центри надання адімністративних послуг у Брюховичах, Винниках та Рудному обіцяють протягом цього року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч у Львівській міськраді хочуть розширювати перелік послуг, які можна отримати в ЦНАПах, та розвиватимуть інтерактивні сервіси. У планах також – створення таких центрів в смт. Рудно, смт. Брюховичі та м. Винники.

"Пріоритетними завданнями для нас є наближення послуг для мешканців Рудного, Брюхович та Винник. Однозначно, будемо збільшувати нові послуги, активно розвивати дистанційні сервіси для того, щоб мешканці могли замовляти послуги через інтернет-сервіси, витрачаючи мінімум часу і в зручний для них час. Також ми почали роботу над підвищенням рівня інклюзивності, залучили представників нашої громадської ради, які активно нам допомагають", – розповіла директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Нагадаємо, про облаштування ЦНАПів у Винниках, Брюховичах та Рудному міський голова Львова Андрій Садовий говорив ще влітку минулого року.

Зазначимо, ЦНАП планують також відкрити у Глинянах Золочівського району. Для цього депутати Львівської облради на минулій сесії виділили 1,3 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.