Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сонячяна енергостанція

прес-служба ЛОДА

Вівторок, 6 лютого 2018, 14:22

Посіпаки Дубневичів зібрались будувати сонячні електростанції на Миколаївщині

Сонячяна енергостанція

Двом товариствам надано дозволи на розроблення проектів землеустрою для подальшого будівництва сонячних електростанцій.

Про це йдеться у розпорядженнях голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки від 1 лютого.

Так, розпорядженням №82/0/5-18 товариству з обмеженою відповідальністю "Солар грін тех" надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 25,63 га, розташованої за межами населеного пункту на території Березинської сільської ради Миколаївського району.

А розпорядженням №83/0/5-18 товариству з обмеженою відповідальністю "НР Солар" надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 25,57 га, розташованої за межами населеного пункту на території Березинської сільської ради Миколаївського району.

Розроблення проектів обидвох земельних ділянок надано для будівництва та обслуговування сонячних електростанцій.

Зазначимо, ТзОВ "НР Солар" засноване 20 ківтня 2017 року. Його юридична адреса Львів, вулиця академіка Лазаренка, 1А. Воно засноване колишньою працівницею пенсійного фонду України в Миколаївському районі Львівської області.

ТзОВ "Солар грін тех" засноване 3 серпня 2017 року. Його юридична адреса аналогічна: Львів, вулиця академіка Лазаренка, 1А. Його засновником є  колишній помічник нардепа Ярослава Дубневича (під час його депутатства Львівській обласній раді) Борис Тарас Степанович.

За цією адресою  є громадська приймальня офіси підприємств, що належать народним депутатам Ярославу і Богдану Дубневичам.

Додамо, що син народного депутата Богдана Дубневича Павло Дубневич є співзасновником ТОВ "Ліг агро", якій належить сонячна електростанція "Озерна", що у Яворівському районі.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.