Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

35 школа Львів

weloveua.com

Вівторок, 6 лютого 2018, 20:45

У школі № 35 Львова не було уроків, а влада про це не знала

35 школа Львів

У школі східних мов та бойових мистецтв "Будокан" № 35 у Львові сьогодні призупинили навчання через захворювання дітей на грип та ГРВІ.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

В управління освіти Львівської міської ради інформація про це не надходила, запевняють у міськраді.

"Директор прийняв одноосібне рішення про призупинення навчального процесу", – стверджує директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Галина Слічна.

Водночас повідомляється, що "директор школи № 35 перебуває на навчальній сесії у Львівському державному університеті фізичної культури з 1 до 28 лютого".

"Відповідно до норм чинного законодавства, таке рішення може приймати орган управління освіти", – пояснює свою необізнаність з ситуацією Галина Слічна.

За даними одноденного моніторингу відсутності дітей у навчальних закладах, у школі східних мов та бойових мистецтв "Будокан" № 35 станом на 06 лютого 2018 року були відсутні 18,2% учнів.

Директором СШ №35 є Олександр Козловський.

Нагадаємо, у Львові минулого тижня на ГРВІ та грип захворіло  3 496, інтенсивний показник був 547,8 при епідпорозі 757,54. Питома вага захворілих дітей до 17 років становить 56,4%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.