Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

літній майданчик (фото умовне)

Середа, 7 лютого 2018, 12:40

За самовільно встановлені літні майданчики у центрі Львова підприємців оштрафували на 862 тисячі

літній майданчик (фото умовне)

Протягом 2017 року підприємців Льовова оштрафували на 862 000 грн за внесені зміни до майданчиків під час облаштування та за їхнє самовільне встановлення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, на території Галицького району торік функціонував 261 літній майданчик.

Ще 19 літніх майданчиків у центрі міста встановили самовільно. Серед них 14 майданчиків демонтували у примусовому порядку, 5 – добровільно.

За самовільно встановлені літні майданчики та за їхню невідповідність до погодженого проекту підприємців оштрафували на 862 000 грн.

"Торік також проводилися обстеження відкритих літніх майданчиків на відповідність погодженому проекту. У випадку виявлення порушень, інформація скеровується в управління комунальної власності для нарахування штрафних санкцій в десятикратному розмірі. Таку інформацію подано стосовно 15 літніх майданчиків та нараховано штраф у розмірі 862 000 грн, що є значним поповненням місцевого бюджету. Скасовані 4 паспорти на літні майданчики", – розповів Андрій Зозуля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.