Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Середа, 7 лютого 2018, 18:00

164 родини учасників АТО отримали на Львівщині житло

учасники АТО

Протягом трьох років на Львівщині 164 сім’ї загиблих учасників АТО та учасники АТО з інвалідністю отримали квартири.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як розповіла директорка департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк, Упродовж 2015-2017 років 164 сім’ї загиблих учасників АТО та учасники АТО з інвалідністю отримали нові квартири. Ще 43 сім’ї отримали кошти на рахунки на майбутнє житло.

"Ці особи, що отримали кошти на житло, зможуть упродовж року вибрати місцерозташування квартири і придбати її", – наголосила Наталія Кузяк. 

Зазначимо, згідно з постановою Кабміну №719 отримати житло можуть сім’ї загиблих учасників АТО, інваліди І-ІІ групи з числа учасників АТО, а також особи, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО.

Для цього зазначені категорії громадян мають перебувати на обліку за місцем проживання, як такі що потребують поліпшення житлових умов. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.