Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Софія Ступко отримує кредит WNISEF

facebook.com

Четвер, 8 лютого 2018, 18:25

Кредобанк надав клубу Манівці кредит на розвиток соціального бізнесу

Софія Ступко отримує кредит WNISEF

Кредобанк надав клубу Манівці кредит WNISEF на розвиток соціального бізнесу.

Про це повідомила засновник і керівник клубу Софія Ступко.

„Отримали кредит 400 000 грн на розвиток соціального підприємства Турклуб «Манівці» на два роки під 5% завдяки Western NIS Enterprise Fund" - уточнила вона.

Турклуб “Манівці" – це громадська організація, яка займається організацією туристичних мандрівок і змагань, проводить соціальні, спортивні і культурні заходи, свята і фестивалі, навчально-тренувальні збори і мандрівні дитячі табори. Це також соціальне підприємство, яке організовує активні мандрівки та корпоративні заходи, завдяки цьому забезпечуючи свою громадську діяльність. З 2015 до сьогодн його члени перетворюють зруйновану насосну станцію на березі р. Дністер у с. Березина Миколаївського району на Соціальну мультиспортивну школу.

Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) – фонд, що інвестує у підприємства малого та середнього бізнесу в Україні та Молдові. WNISEF був створений за рішенням Конгресу США і фінансується урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.