Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Електронний квиток

studway.com.ua

П'ятниця, 9 лютого 2018, 11:07

На деякі регіональні потяги Львівської залізниці запровадили електронні квитки

Електронний квиток

Від завтра на потяги що сполучають Львів з Рівненською, Волинською, Закарпатською областями можна буде купити квитки через інтернет.

Цю інформацію це на своїй сторінці у оприлюднив викнуючий обов'язки голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

"З 7 та з 10 лютого через інтернет можна придбати квитки на більшість регіональних поїздів з оформленням електронного проїзного документа. Його не потрібно обмінювати у залізничних касах на звичайні. 
Провідники забезпечені мобільними терміналами контролю. Достатньо лише придбати квиток через мережу інтернет i пред'явити документ в роздрукованому вигляді або на екрані ґаджета," – деталізуав Євген Кравцов.

Він додав, що наступним кроком, над яким зараз працює Укрзалізниця є запровадження електронних квитків на міжнародні поїзди.

Регіональні потяги Львівської залізниці, на яких запровадили можливість купівлі електроннoго квитка: №803/804 "Львів-Рівне-Львів", №805/806 "Львів-Рівне-Львів", №811/812 "Львів-Ківерці-Львів", №827/828 "Львів-Мукачеве-Львів", №829/830 "Львів-Ужгород-Львів". 

Нагадаємо, що Укрзалізниця почала  впроваджувати електронні квитки у 2013 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.