Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 19 вересня 2012, 12:08

У Мостиськах назвуть вулицю на честь Сергія Кузьминського

2 жовтня до 50-ліття із дня народження Сергія Кузьминського (лідер «Братів Гадюкіних») у Мостиськах відкриється вулиця на його честь.

 

Про це повідомляє прес-служба МО «Дзиґа».

«3 жовтня, автору неофіційного гімну міста «Приїдь до мене у Мостиська», Сергію Кузьминському мало би виповнитися 50 років. 2 жовтня у Мостиськах його іменем буде названо одну з вулиць майбутнього кварталу. Зараз тут пасуться корови і кози, а вже за кілька років на вулиці Сергія Кузьминського буде 30 будинків», – зазначено у повідомленні.

Офіційне відкриття вулиці та концерт пам’яті Сергія Кузьминського відбудеться у п’ятницю 5 жовтня у центрі Мостиськ на площі Ринок. У концерті візьмуть участь «Супер Вуйки», Мох і  «Перкалаба», «King Size», «Абу-Касимові капці», «Гич оркестр» та колишні учасники «Братів Гадюкіних». Вестиме концерт Андрій Жолоб.

«Організатори прийняли принципове рішення про неприпустимість політичної агітації на цій події. Підтримка заходу політичними діячами або чиновниками приймається тільки на умовах повної анонімності», – також відзначають організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.