Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт Львів

П'ятниця, 16 лютого 2018, 14:20

У червні зі Львова відкриють прямий рейс до Риму

аеропорт Львів

У червні авіакомпанія Еrnest Аirlines відкриває два нові рейси з аеропорту "Львів" до Італії.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Італійська лоукост-компанія Ernest Airlines з 22 червня вводить ще два рейси зі Львова до Італії: до Мілану (Мальпенса) та Риму (Ф’юмічіно). 

Як заявили представники перевізника на виставці Borsa Internazionale del Turismo у Мілані, усі рейси будуть здійснюватися за допомогою сучасного авіапарку, що складається з чотирьох літаків Airbus A320/319, виконуватимуться на постійній основі, вони працюватимуть цілорічно.

Остаточної інформації щодо розкладу наразі рейсів наразі немає, однак польоти відбуватимуться тричі на тиждень: у понеділок, середу та п’ятницю.

Мілан (Мальпенса) – Львів: понеділок, середа – приліт 20:40, відліт 21:25; п’ятниця – приліт 20:30, відліт 21:15. Рейси будуть виконуватись на Airbus 320.

Львів-Рим: понеділок – 14:10; середа – 14:00; п’ятниця – 14:20. Рим-Львів понеділок – 19:40; середа – 19:30; п’ятниця -19:50. Рейси будуть виконуватись на Airbus 319.

Крім цього, компанія Ernest Airlines відкриває ще один напрямок до Києва. Йдеться про Болонью, який буде додано до вже існуючих рейсів у Мілан (Бергамо) та Венецію.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року лоукостер Ernest Аirlines започаткував авіасполучення між Львовом і Міланом, а у грудні – до Венеції та Неаполя.

Також цьогоріч з аеропорту "Львів" запускають ще 7 нових рейсів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.