Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

трамвай

П'ятниця, 16 лютого 2018, 16:08

У Львові може зрости вартість проїзду у електротранспорті

трамвай

За даними міськради, розрахунковий тариф для проїзду в електротранспорті Львова становить 5,55 грн, а вартість квитка – лише 3 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, електротранспорт і комунальні автобуси наразі залишаться безкоштовними для пенсіонерів, однак вартість проїзду у електротранспорті може зрости.

"На пільги, а також на закупівлю нового транспорту потрібні кошти і сьогоднішні тарифи не відповідають цим завданням. Для прикладу, при розрахунковому тарифі в 5 гривень 55 копійок ціна на проїзд в трамваї залишається 3 гривні. Тут нас чекають зміни", – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 1 вересня 2017 року у Львові вартість разового загального квитка на проїзд в електротранспорті підняли до 3 грн, а студентського та учнівського – до 1,5 грн. 

Також з 19 лютого контролери у трамваях і тролейбусах працюватимуть до 23.30 год і матимуть при собі додаткові нагрудні відеокамери для здійснення контролю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.