Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 19 лютого 2018, 11:49

Львівські волейболісти вибороли Кубок України з волейболу

ВК «Барком-Кажани»

ВК "Барком-Кажани" обіграли харківський "Локомотив" у фіналі Кубку України з волейболу.

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» виграв фінальний матч Кубку України з волейболу 2017/2018, який відбувся 17 лютого у Черкасах.

«Кажани» обіграли ВК «Локомотив» (Харків) з рахунком – 3:0 (27:25, 25:19, 25:17), відтак привезли до Львові Кубок України.

Разом з Кубком, «кажани» привезли до Львова ще кілька відзнак. Це нагорода «Кращий пасуючий гравець Кубка України 2017/2018 з волейболу серед чоловічих команд» – отримав капітан команди Владислав Діденко. Володимир Тевкун став кращим діагональним гравцем Кубка України 2017/2018 з волейболу серед чоловічих команд та отримав нагороду – MVP гравець Кубка України. Кращий центральний блокуючий гравець  Кубка України – Юрій Паласюк. Євген Кісілюк – кращий догравальний гравець  Кубка України, Горден Брова – володар призу Fair play Кубка України 2017/2018.

Зазначимо, ВК «Барком-Кажани» вдруге поспіль виборюють Кубок України з волейболу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.