Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

водопостачання

Вівторок, 20 лютого 2018, 10:15

Мешканцям більше 20 вулиць у центрі Львова та на Сихові вимкнули воду

водопостачання

«Львівводоканал» проводить заміну гідранта на вул. Зеленій та заміну водопроводу на пр. Червоної Калини.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосили у диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні ремонтні бригади підприємства проводять роботи щодо заміни гідранта на вул. Зеленій, 1.

Відтак, з 09.30 год до 15.30 год призупиниливодопостачання на вул. Зелена, 1- 85, 2-84, вул. І.Франка, 2-44, 1-79, пр. Т.Шевченка, вул. Стецька, вул. Кн. Романа, вул. Ніщинського, вул. Фредра, пр. Свободи, вул. Галицька, пл. Соборна, вул. К. Левицького, вул. Руська, вул. Винниченка, пл. Ринок, вул. Вірменська, вул. Староєврейська, вул. Л.Українки, вул. Театральна, вул. Д.Галицького та прилеглі до них вулиці.

Також сьогодні з 10.00 год і до 16.00 год призупинено подачу води до будинків на пр. Червоної Калини, 38-52, вул. Чукаріна та вул. Хоткевича, у зв’язку із проведенням планових робіт зі заміни аварійної ділянки водопроводу на пр. Червоної Калини, 38.

Адміністрація ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.