Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львіваатодор

Середа, 21 лютого 2018, 15:22

Львівавтодор підозрюють у махінаціях із закупівлями

Львіваатодор

Держаудитслужба виявила зловживання у ЛКП "Львівавтодор" на 4,2 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

За результатами ревізії, яку Держаудитслужба провела у ЛКП "Львівавтодор", аудитори виявили порушення при закупівлях послуг на 1,3 млн грн та фінансові порушення на 2,9 млн грн.

Зокрема, понад 910,8 тис грн підприємство витратило на офіс для інженера технагляду за реконструкцією доріг та трамвайних колій на вул. Городоцькій, яку проводила підрядна організація "Онур", однак без жодних документів про обсяг і вартість виконаних робіт.

Ще 816,8 тис грн "Львівавтодор" витратив на виплату винагород працівникам, найнятим за цивільно-правовими договорами, проте аудитори виявили, що послуги, надані підприємству за цими договорами, мали систематичний характер та дублювали обов’язки штатних працівників.

Крім цього, під час перевірки аудитори виявили, що підприємство придбало за 1,3 млн грн бюджетних коштів послуги без проведення процедури закупівлі, а підрядна організація "Онур" отримала зайвих 582,1 тис грн через завищення вартості реконструкції офісу інженера технагляду за будівництвом трамвайної колії до Сихова.

Наразі Держаудитслужба передала усі документи правоохоронцям.

Нагадаємо, до грудня 2017 року керівником ЛКП "Львівавтодор" був Олег Береза, якого перевели на посаду директора ЛКП "Львівелектротранс".

Тоді ж в.о. директором ЛКП "Львівавтодор" міський голова Львова Андрій Садовий призначив Романа Познанського, який до цього часу працював заступником директора ЛКП "Львівавтодор".

Також нещодавно Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету Львова 37 191 000 грн для ЛКП "Львівавтодор".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.