Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АТО

Четвер, 22 лютого 2018, 12:11

АТО перейменують на операцію Об'єднаних сил

АТО

В Україні змінять формат антитерористичної операції на Донбасі.  

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив глава Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко, закон про реінтеграцію Донбасу систематизує використання Збройних сил та виконання бойових завдань, а також змінює формат основної операції.

"Буде завершена АТО, і ми перейдемо до операції Об'єднаних сил. Це передбачає чітку структуру системи управління, підпорядкованість визначених сил та засобів військовому керівництву, створення об'єднаного оперативного штабу як основного органу управління цією операцією на території Донецької і Луганської областей", – наголосив Віктор Муженко.

За його словами, перехід на новий формат операції дозволить більш ефективно застосовувати армію.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко підписав закон про реінтеграцію Донбасу 20 лютого 2018 року. Законом закріплюється  найменування протидії російської агресії як "забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій і Луганській областях".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.