Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

холодна АЗК

Четвер, 22 лютого 2018, 12:39

У Львові хочуть встановити першу "холодну" міні-автозаправку

холодна АЗК

На розі вул. Кульпарківська–Героїв УПА планують облаштувати першу у Львові заправку самообслуговування із зарядною станцією для електрокарів.

Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

Від сьогодні і до 19 березня у міськраді триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території на розі вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківської.

Проект детального плану території охоплює площу 0,83 га.

У проект хочуть внести зміни до планувальної структури даної території, зокрема, перевести територію зелених насаджень загального користування у територію транспортної інфраструктури.

І таким чином в межах червоних ліній на перехресті вул. Кульпарківської – вул. Героїв УПА – вул. Копистинського розмістити малу "суху" автозаправку, орієнтовною площею 0,1443 га.

Як зазначено у пояснювальній записці, нову автозаправку зведуть із використанням енергоощадних технологій. Також на її території планують встановити зарядну станцію для електромобілів.

(для збільшення клікніть на фото)

Зазначимо, "сухі" автозаправки не передбачають роботу найманих працівників. Водій, який приїжджає на таку АЗС, самостійно заливає пальне у бак та розраховується за нього через спеціальний термінал. Таких "сухих" автозаправок у Львові наразі немає.

Як вказано у пояснювальній записці, на розробленій території детального плану існуючих та проектованих житлових будинків немає.

 

У зв'язку зі встановленням нової АЗС детальний план території на розі вул. Героїв УПА – вул. Кульпарківської передбачає внесення змін в дорожньо-транспортний рух. У документах вказані кілька можливих варіантів, які і будуть обговорювати на громадських слуханнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.