Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЦНАП

Четвер, 22 лютого 2018, 16:00

У ЦНАПах Львова створили електронну чергу для оформлення паспортів

ЦНАП

В Центрах надання адміністративних послуг Львова змінили порядок отримання послуги з оформлення паспортів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила директор департаменту адміністративних послуг міськради Валентина Бартошик, найактуальнішою у ЦНАПах міста залишається послуга з оформлення і видачі паспорта України та паспорта для виїзду за кордон, відтак чергу для замовлення біометричного паспорту перевели в електронну.

Електронна черга буде оновлюватися кожного тижня у понеділок.

"Проте "живу чергу" для замовлення паспорта у вигляді ID-картки залишили, і вона актуальна. Водночас люди пільгових категорій обслуговуються позачергово без попереднього запису", – наголосила Валентина Бартошик.

За її словами, у 2017 році послугою з оформленні і видачі паспортів у ЦНАПах скористалося понад 35 000 тисяч осіб, а протягом січня-лютого 2018 року за замовленням цієї послуги звернулись 7 700 відвідувачів, було видано понад 5 600 паспортів.

Зазначимо, вартість оформлення паспорта громадянина України не пізніше 20 робочих днів, становить 279 грн, до 10 робочих днів – 366 грн. Вартість оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон в термін, не пізніше 20 робочих днів, становить 557, 32 грн, до 7 робочих днів – 810,32 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.