Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

туризм у Львові

П'ятниця, 23 лютого 2018, 12:34

ГО отримає гроші від Садового для створення нових туристичних локацій у Львові

туризм у Львові

Львівська міськрада виділила більше 100 000 грн для двох громадських організацій на реалізацію соціально-культурних проектів.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі "Туризм", яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету Львова та суми співфінансування відповідних проектів. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Дві громадські організації Львова отримають із бюджету Львова 106 200 грн на реалізацію власних соціально-культурних проектів.

Зокрема, 40 800 грн отримає громадська спілка "Кластер видавничої діяльності та поліграфії" для реалізації проекту "Літературна мапа Львова".

Натомість львівській міській молодіжній громадській організації "Молодіжне об’єднання "Граніт" міська рада передбачила 65 400 грн для створення нових, туристично привабливих локацій та потенційно нового туристичного маршруту у Львові.

Наразі міськрада має до 1 березня цього року украсти договори із цими ГО.

Нагадаємо, у січні до трьох центрів туристичної інформації звернулися майже 3 000 осіб. Більшість туристів, що приїздили на Різдво до Львова, були з Києва і Одеси.

Додамо, раніше Львівська облрада затвердила  програму розвитку популяризації та розвитку туризму в області на 2018-2020.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.