Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Кульпарківська, 59

Львівська міськрада

П'ятниця, 23 лютого 2018, 13:20

У Львові приміщення колишнього заводу "Кінескоп" перебудують в офісний центр. Візуалізація

Кульпарківська, 59

Сьогодні Львівська міська рада дозволила реконструювати однин із корпусів колишнього заводу "Кінескоп" на вул. Кульпарківській 59 під офісний центр.

Сьогодні, 23 лютого, виконавчий ккомітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ "Офісний центр "К-59" частини нежитлових приміщень на вул. Кульпарківській, 59 із розширенням за рахунок надбудови з пристосуванням під адміністративно-офісний центр.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Нежитловий будинок на вул. Кульпарківській, 59 є одним із корпусів колишнього заводу "Кінескоп". Сьогодні на першому поверсі будівлі, яка перебуває у занедбаному стані, розташована комерція. А відразу навпроти будівлі знаходиться житловий комплекс Parus Park.

"На сьогоднішній день це є такий неоковирний сталінський завод "Кінескоп". Тому я дуже тішуся, що є нагода привести його до ладу", – зауважив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Юліан Чаплінський.

Відтак ТзОВ "Офісний центр "К-59" реконструйовуватиме колишній 3-поверховий корпус заводу "Кінескоп" під адміністративно-офісний центр. 

Згідно з проектом рішення, гранично допустима висота торгово-офісного центру не повинна перевищувати 31,8 м. А на частині даху майбутнього центру планують облаштувати лаунж-зону.

 

Максимальний відсоток забудови земельної ділянки міськрада залишила без змін.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТзОВ "Офісний центр "К-59" зареєстоване власне на вул. Кульпарківській, 59.

Засновниками компанії є двоє киян - Лідія Притика та Юрій Притика, а також Іван Косенко.

Основний виді діяльності ТзОВ "Офісний центр "К-59" – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.