Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

візуалізація проекту

Львівська міськрада

П'ятниця, 23 лютого 2018, 14:16

Біля кільця на вул. Кульпарківській у Львові зведуть новий торгово-офісний комплекс

візуалізація проекту

ТзОВ "Плаза Львів", засновником якого є офшорна компанія з Кіпру, будуватиме на вул. Кульпарківській, 200 новий торгово-офісний комплекс.

Сьогодні, 23 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив  містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Плаза Львів" офісної будівлі з вбудованими об’єктами торгівлі, громадського харчування та автостоянками на вул. Кульпарківській, 200.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Поруч із кільцем на перетині вулиць Кульпарківської – І. Виговського – В. Великого ТзОВ "Плаза Львів" зведе 3-поверхову торгово-офісну будівлю із ресторанами та автостоянкою.

Поруч із майбутнім об'єктом знаходиться ТРЦ Victoria Gardens та торговий коплекс "Південний".

Компанія будуватиме новий торгово-офісний центр із об'єктами громадського харчування на земельній ділянці, площею 0,23 га.

Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови; функціональне призначення – зона Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Залізничного району.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки міська рада встановила на рівні 91%.

(сучасний стан вул. Кульпарківської, 200)

 

Зазначимо, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТзОВ "Плаза Львів" зареєстроване на вул. Я Головацького у Львові.

Засновником компанії є фірма "Айсем Сайпрус ЛТД", зареєстрована на Кіпрі. А бенефіціарними власниками ТзОВ "Плаза Львів" є Джордж Кюніг (Німеччина), Ламберт Грасерн (Австрія, Швейцарія) та Рольф Зеегер (Ліхтенштейн).

Розмір статутного капіталу ТзОВ "Плаза Львів" становить 500 000 грн. Основний виді діяльності вказаний як будівництво житлових і нежитлових будівель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.