Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Рясне

П'ятниця, 23 лютого 2018, 17:59

У мікрорайоні Рясне розвиватимуть транспорт, спорт і культуру

Рясне

На виконавчому комітеті Львівської міськради затвердили Стратегію розвитку громади Рясного.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для реалізації стратегії створять робочу групу після чого почнуть реалізацію проектів.

Так, визначено найбільше проектів визначили для удосконалення транспортного сполучення мікрорайону з містом:
будівництво проектованої вулиці від вул. Суботівської до мікрорайону Рясне з подальшим будівництвом тролейбусної лінії на ній; переформатування маршрутів з сполученням до усіх лікарень та автостанцій, з кінцевою зупинкою хоча б одного маршруту в Рясне-1; завершення кінцевої зупинки в Рясне-2.

Також тут планується капітальний ремонт вулиць; будівництво шляхопроводу на перехресті вулиць Т. Шевченка - о. Омеляна Ковча; ремонт вулиці Шевченка; 

Для розвитку спортивної інфраструктури мікрорайону визначили такі проекти:

створення дитячих спортивних майданчиків; ремонт школи №38;  облаштування дитячих майданчиків за адресами вул. Величковського, 6, вул. Шевченка, 334; будівництво спортивного майданчика за адресою вул. Величковського,10, відновлення спортивного поля біля СЗШ № 92 в Рясне-1, створення скейт-парку біля початкової школи в Рясне-2,

Для розвитку культури: капітальний ремонт бібліотеки-філії № 31 для дорослих; виділення ділянки для будівництва торгово-розважального центру за кошт інвестора; створення центр творчості дітей та юнацтва.

Також стратегією передбачено створення громадського простору в Рясне-2 біля статуї Матері Божої (кінцева зупинка автобусних маршрутів); облагородження зеленої відпочинкової зони між вул. Лушпинського-Маршалківка; ремонт та благоустрій площі позаду зупинки громадського транспорту поруч з буд. 358 по вул. Шевченка;  капітальний ремонт міжквартальних доріг та хідників, капітальний ремонт вулиць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.