Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лідія Котеляк

Вівторок, 27 лютого 2018, 13:04

Котеляк претендує на посаду голови Нацслужби здоров'я

Лідія Котеляк

Сьогодні стартував конкурс на посаду керівника Національної служби здоров'я України.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні розпочинається конкурсний відбір на вирішальну для змін системи охорони здоров‘я посаду – керівника Національної служби здоров'я України. Учасники конкурсу – 14 кандидатів", – наголосила Уляна Супрун.

За її словами, конкурс проводить комісія з питань вищого корпусу держслужби, а кандидати мають довести свої лідерські та управлінські навички, знання законодавства, вміння приймати ефективні рішення, керувати публічними фінансами.

За інформацією міністерства, участь у конкурсі беруть 14 кандидатів, серед яких є й Лідія Котеляк, народний депутат України 2012-2014 рр. ВО "Батьківщини", яка пройшла у Верховну Раду від Львівщини.

Як повідомляє Українська правда, Лідія Котеляк є керівником ТОВ "Антина", що займається рибним промислом. Раніше вона балотувалася на посаду голови Державного агентства рибного господарства України.

Лідія Котеляк працювала з 1 грудня 2014 року на посаді т.в.о. начальника Держміграційної служби Львівщини до лютого 2015 року.

Також Котеляк була головою Львівської обласної громадської організації "Жінки Батьківщини" з 2008 року, у 2014 році її виключили з "Батьківщини".

Чоловік Котеляк має бізнес у Ялті: товариство "Імперіал-2011", вказане у декларації, знаходиться в Ялті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.