Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

авто Оксани Юринець

Четвер, 1 березня 2018, 13:35

Дерево, що понівечило авто нардепки Юринець, могло бути аварійним

авто Оксани Юринець

Сусідні з ним дерева, що зрізали після інциденту, офіційно визнали аварійними.

Народна депутатка Оксана Юринець на своїй сторінці у Facebook оприлюднила відповідь Галицької районної адміністрації Львова на своє депутатське звернення щодо зрізаних дерев на вулиці Валовій. 

"Щоб ви знали, дерева, які зрізали на Валовій, були аварійними (читайте нижче відповідь організаторів чистки).
Бачите, і в природи є справедливість. Якісь надзвичайні сили врятували від незручності і самотності те одне-однісіньке дерево, яке в вересні впало на моє авто. А то мусило би отак стояти єдине живе і здоровеньке (за тодішньою версією комунальників) в компанії бідних і недужих", – прокоментувала документ Оксана Юринець

У документі йдеться, що комісія, до якої увійшли представники Державної екологічної інспекції, управління екології та ландшафтного планування Львівської міської ради і Галицької районної адміністрації, провела обстеження дерев на вулиці Валовій.

 

За результатами обстеження встановлено, що зелені насадження там є у незадовільному стані й підлягають видаленню. Видалення дерев задокументували відповідним актом. 

Нагадаємо, що у середині вересня дерево на вулиці Валовій у Львові впало на припарковане авто Оксани Юринець. Решту дерев, що залишились, зрізали  у січні. Раніше її переконували, що дерева на вулиці Валовій не аварійні і зрізати їх ніхто не мав наміру. Відтак вона надіслала звернення з проханням надати інформацію на підставі чого повністю зрізали дерева на стоянці на вулиці Валовій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.