Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

площа Ринок

Google maps

П'ятниця, 2 березня 2018, 12:47

У Львові на площі Ринок може побільшати ресторанів

площа Ринок

Львівська міськрада виставить на аукціон приміщення на пл. Ринок, 19, 20, 21, які "ідеально підходять для ведення ресторанного бізнесу".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У середу, 28 лютого, комісія з підготовки пропозицій для надання в оренду майна територіальної громади Львова прийняла рішення виставити на продаж способом аукціону нежитлових приміщень на пл. Ринок, 19, 20, 21.

Об'єкти приватизації розміщені у підвалі та на першому поверсі, загальна площа становить 945,1 м²:

406,1 м² – пл. Ринок, 19;

419,3 м² – пл. Ринок, 20;

119,7 м² – пл. Ринок, 21.

Управління комунальної власності міськради вже готує відповідний проект ухвали, проте його ще мають затвердити депутати на сесії.

"У цих приміщеннях була розміщена усім відома арт-ресторація "Під Левом". Враховуючи туристичний потік у центрі міста, приміщення ідеально підходять для ведення ресторанного бізнесу або іншого комерційного призначення", – зазначили в управлінні комунальної власності.

За даними управління, попередній орендар приміщень на пл. Ринок, 19-21, ТзОВ "Краківський ринок", понад три місяці не сплачував повну суму оренди.

"За позовом управління розглядалась справа № 914/480/17 щодо стягнення заборгованості орендної плати та пені в сумі 685 316,28 грн та виселення з об'єкта оренди. Рішенням суду від 13 червня 2017 року позов задоволено. Щодо вимог про розірвання договору та виселення ТзОВ "Краківський ринок" із приміщень, то рішення судів всіх інстанцій було на користь управління комунальної власності", – додали в управлінні комунальної власності.

Станом на сьогодні усі приміщення є вільні, для огляду потенційним покупцям рекомендують звернутись до балансоутримувача – ЛКП "Старий Львів".

Про дату проведення аукціону управління  комунальної власності повідомить додатково.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.